ИНЖ ПРОЕКТ

ИНЖ ПРОЕКТ

ул. Христо Ботев 93, ет. 3
Бургас ,
България
27.4675539
42.5015698
UserLikes
Име: ИНЖ ПРОЕКТ
Адрес: Бургас , ул. Христо Ботев 93, ет. 3
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Уеб сайт: http://ing-proekt.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Проектантска дейност
Дейност:

От консултиране до цялостно проектиране

Ключови думи: консултиране, цялостно проектиране, предпроектно проучване, проектантски услуги, консултации

За нас

Инж Проект ООД е основана през 2004 г. Собственик и главен Проектант е инж. Мария Белински. Служителите във фирмата са амбициозни и мотивирани млади хора.


Инж Проект ООД Залага на индивидуален подход към всеки проект, който разработва. Основната ни цел е да предложим оптимално решение, което да разпредели средствата и времето по най – добрия начин, при гарантирано високо качество на изпълнение.


При изготвяне на проектите фирмата залага на доказани специалисти в областта си. Формирането на конкурентен екип е породен от стремежа към качество на проекта, спецификацията на конкретната задача и най–важното – съгласуваността между всяка специалност, за да може продукта да бъде конкурентен на пазара. 
Водещ приоритет в работния процес е анализиране на проблемите, защита на интересите и реализация на целите на всеки конкретен клиент.


До настоящия момент бюрото е изготвило проектна документация по всичко изискуеми части за над 300 обекта. В това число ваканционни комплекси, хотели, жилищни сгради, административни сгради, улици, пътища, проекти от подземната инфраструктура - водопроводи, канализации, окабеляване. Множество спортни терени, повечето от които реализирани или в процес на реализация.





 

Открийте ни в Google+