Ул. Булаир 1А
Пловдив,
България
24.7494426000001
42.1375134
UserLikes
Име: СТУДИОТО / STUDIOTO
Адрес: Пловдив, Ул. Булаир 1А
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.studioto.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Проектантска дейност
Дейност:

Интериорен и продуктов дизайн

Ключови думи: интериорен дизайн, продуктов дизайн, жилища, хотели, офиси

Сподели във Facebook




За нас

STUDIOTO
Дейността ни обхваща цялостната реализация на интериорите, от предварителното визуализиране на идеите, до изпълнението на всеки детайл от обзавеждането.
Екипът ни е съставен от хора притежаващи практически опит, умения и професионализъм в областта на интериорния и продуктов дизайн.
При разработването на всеки интериорен проект ние използваме индивидуален подход. Целта ни е в зависимост от пространството да създадем интериор, който да бъде функционален, естетически и хармоничен. Стремим се всеки интериор да бъде на първо място уютен, да има характерно излъчава
СТУДИОТО / STUDIOTO
не, следващо личността и начина на живот на клиента.
В процеса на изграждане на интериора се стараем да опознаем хората за които е предназначен, затова е важно общуването и съвместната ни работа с тях, до намирането на точната концепция.
Ние поставяме под въпрос традиционните решения, търсим нови и по-добри. Харесваме простите форми и изчистените линии, който създават функционалност и ергономичност.
Приоритет за нас са качественият продукт и професионалното обслужване. Работата ни върху един проект не свършва преди да удовлетворим очакванията на нашите клиенти.
 
Открийте ни в Google+